PUERTO SALINAS

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS SIERRA SALINAS S.L.

VARIETATS/GRAPES: Monastrell, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Petit Verdot.

ANY/YEAR: 2011

COLOR: Picota molt fosc a pruna negre, amb tonalitats granates i rivet teula fosc, llàgrima important no gaire persistent/Very dark pillory to black plum with garnet glossy and tile trim; important and light persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final balsàmic i lleuger a espècies/Fruity and to matured black fruits with balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou agradable, consistent, persistent i força equilibrat; afruitat a nabius i mirtils amb final lleuger a figues i plètan; i molt suau a canyella, clau i cacau/Large, quite peasant,  consistent, persistent and balanced; fruity to blueberries and cranberries with ligth end to figs and banana and too smooth to cinnamon, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 16/20