CONDADO DE EGARA

PRODUCTOR/PRODUCER: FÉLIX SOLÍS S.L.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Picota fosc lleugerament brillant amb tonalitats granate i rivet morat, llàgrima important i poc persistent/Dark light bright pillory with garnet glossy and purple trim; important and no persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral, a fruites vermelles madures amb final torrat i suau a espècies/Fruity and light to wild flowers; to matured red fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou agradable, consistent, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a cireres i gers amb final lleuger a pera, albercoc i suau a clau, vainilla i cacau/Large, quite pleasant, consistent, persistent and light to sweet tanins; fruity to cherries and raspberries with ligth end to pear, apricot and smooth to clove, vanila and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 13.5/20