TREM PERA NEGRE

PRODUCTOR/PRODUCER: AGRÍCOLA I SECCIÓ DE CRÈDIT DE BRÀFIM S.C.C.L. – CASTELL D’OR.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre i Merlot

ANY/YEAR: 2018

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats rubi i rivet granate, llàgrima important i molt persistent/Light brigth dark cherry with slightly rubi glossy and garnet trim; important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final molt lleugerament torrat i a espècies/Fruity to matured red fruits with a very light toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Lleuger, prou consistent, no molt persistent i equilibrat ; afruitat a gers i groselles amb final lleuger a fruits secs, nespres i molt suau a clau i regalèssia/Light, quite consistent, Little persistent and balanced; fruity to raspberries and red currant with ligth end to nuts, medlar and smooth to mango, clove and licorice.

VALORACIÓ/EVALUATION: 13/20