PUIG RODÓ

PRODUCTOR/PRODUCER: AGRÍCOLA, CAIXA AGRARIA I SECCIÓ DE CRÈDIT DE BRÀFIM S.C.C.L.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre i Merlot

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament teula, llàgrima important i prou persistent/Brigth dark cherry with rubi glossy and light tile trim; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles amb final molt lleugerament torrat i molt suau a espècies/Fruity to red fruits with a very light toasted and too smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Prou consistent, no molt persistent i a tanins lleugerament dolços; afruitat a gers i cireres amb final lleuger a fruits secs, figues i molt suau a cafe/Quite consistent, light persistent and to tanins light sweet; fruity to raspberries and cherries with ligth end to nuts, figs and too smooth to coffee.

VALORACIÓ/VALORATION: 12.5/20