HUNO BLEND

PRODUCTOR/PRODUCER: PAGO LOS BALANCINES S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Bastard negre, Ull de llebre, Cabernet Sauvignon i Sirah.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Picota molt fosc a pruna negre i una mica tèrbol, amb tonalitats i rivet burdeus molt fosc; llàgrima molt important i molt persistent./Very dark pillory to black plum with too dark burgundy glossy and trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i força floral; a fruites negres madures amb final balsàmic i molt suau a espècies/Fruity and too wild flowers; matured black fruits with balsamic and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, prou agradable, persistent i important a tanins dolços; afruitat a mores, nabius i mirtils amb final lleuger a plàtan, mango, fruits secs i molt suau a figues, cacau i regalèssia/Large, very consistent, quite pleasant, persistent and important to sweet tanins, fruity to blackberries, blueberries and cranberries with a light end to banana, mango, nuts and smooth to figs, cocoa and licorice.

VALORACIÓ/ VALORATION:  14.5/20