EL VEÏNAT

PRODUCTOR/PRODUCER: VIÑEDOS SINGULARES S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament morat; llàgrima important i persistent./Light bright dark cherry with rubi brigthnes and light purple tile; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final torrat i suau a espècies/Fruity to matured red fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, prou agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a mango i fruits secs, i molt suau a nespres, clau, canyella i cacau/Large, consistent, quite pleasant , persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with ligth end to mango and nuts, smooth to medlars, clove, cinamon and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15.5 / 20