PETIT BERNAT

heretat-oller-del-mas-sl_petit-bernat-2015PRODUCTOR/PRODUCER: HERETAT OLLER DEL MAS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Syrah, Cabernet Franc, Merlot, Cabernet Sauvignon i Picapoll negre.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Cirera molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats i rivet morats; llàgrima prou important i força persistent/Dark ligth brigth cherry with purple sligthly and; quite important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles amb final lleugerament torrat amb notes balsàmiques i a spècies/Fruity to red fruits with ligth toasted and spiced end with balm notes.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a fruits secs i molt suau a poma verda i cacao/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with end to nuts and ligth to green apple and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15 / 20