MATSU EL PÍCARO

Bodegas y Vinedos Ecologicos_Matsu El Picaro 2012PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGA Y VIÑEDOS ECOLÓGICOS S.L.U.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats i rivet morats; llágrima molt important i persisten./Very dark cherry with sligthly purple brigthnes and trime; very important and persistent tile 

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb un final lleugerament balsámic i a espécies./Fruity and ligth to wild flowers; to matured red fruits with leger balm end and spiced and cider.

SABOR: Ampli, consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i gers amb un final lleugerament a nous, clau i xocolata./Large, consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and raspberries with ligth end to nuts, clove and cocoa.

VALORACIÓ: 16.5 / 20