MES QUE PARAULES

Mes que paraules 2010PRODUCTOR/PRODUCER: JAUMANDREU S.L.

VARIETATS/GRAPES: Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah

ANY/YEAR: 2010

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats burdeus i rivet teula, llàgrima molt important i persistent/Dark cherry and slightly burgundy glossy and tile trim; very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles amb final lleugerament balsàmic i suau a prèssec i canyella/Fruity and light to wild flowers; to red fruits with a light balsam end and leger to peach and cinnamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i equilibrat ; afruitat a cireres i groselles amb final lleuger a avellanes, figues i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and red currants with leger end to hazelnuts and leger to fig and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15.5/20