DOMINIO DE LAERTES CRIANZA

PRODUCTOR/PRODUCER: UNIÓN FAMILIAR DE AGRICULTORES LAS CEPAS S.L.U.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre i Graciano.

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Picota molt fosc a pruna negre amb tonalitats granates i rivet marró; llàgrima molt important i molt persistent./Very dark pillory to black plum with garnet sligthly and brown trime; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a negres madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies amb fons de roure/Fruity to ripped black fruits with balsamic, spiced and oak wood end.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, prou agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a groselles i mirtils amb un final lleuger a fruits secs i clau molt suau a regalèssia i cacau/Large, very consistent, quite pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to currants and cranberries with ligth end to nuts and clove and smooth to licorice and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15 / 20