LA GARNACHA OLVIDADA DE ARAGÓN

PRODUCTOR/PRODUCER: PROYECTO GARNACHAS DE ESPAÑA.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa.

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Picota molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats rubi i rivet morat; llàgrima molt important i molt persistent./Very dark pillory with rubi sligthly and purple trime; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final torrat i suau a espècies/Fruity to ripped red fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, prou agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a mango i regalèssia i molt suau a clau i cacau/Large, consistent, quite pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and currants with ligth end to mango and licorice and to smooth to clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 14.5 / 20