RUBÍ DE ROSA DE BARCELONA

PRODUCTOR/PRODUCER: RAISE AND ART SLU.

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats rubí i rivet lleugerament morat, llàgrima important i prou persistent/Dark cherry light bright with slightly rubi glossy and purple trim; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i suau a espècies/Fruity to ripped red fruits with a light toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a groselles i nabius amb final lleuger a fruits secs, figues i plàtan; i molt lleuger a cuir, café, clau i cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to red currants and cranberries with light end to nuts, figs, and banana; and very smooth to leather, coffee, clove and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 14.5/20