2 PI R

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGUES GRATAVINUM S.L.

VARIETAT: Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah.

ANY: 2007

COLOR/COLOUR: Cirera fosc amb tonalitat vermelles i rivet lleugerament lila; llàgrima molt important i persistent/Dark cherry with red shades and light lila trime, very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final dolç, torrat i a espècies amb presència de canyella/Fruity to riped red fruits with sweet toasted and spiced end with presence of cynamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, persistent, molt agradable i lleugerament a tanins dolços; afruitat a cireres i prunes amb un final torrat i lleugerament a albercocs i cacau/Large, consistent, persistent, very pleasant and light to sweet tanins, fruity to cherries and prunes with  toasted and smooth to apricot and cocoa end.

VALORACIÓ/VALORATION: 16 / 20