TERRICOLA

ed-i-limitadas-sl_terricola-2014PRODUCTOR/PRODUCER: EDICIONES I-LIMITADAS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet vermell; llàgrima important poc persistent/Dark brigth cherry with garnet sligthly and red trime; important but not persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i a spècies amb presència de canyella/Fruity to matured red fruits with ligth toasted and spiced end with special presence of cynnamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i gers amb un final lleuger a fruits secs i molt suau a regalèssia, llima i cacao/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and raspberries with end to nuts and ligth to licorizze, lime and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15.5 / 20