DONCEL DE MATAPERRAS

Marqués de Velilla SA_Doncel de Mataperras 2004PRODUCTOR/PRODUCER: MARQUÉS DE VELILLA S.A.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre

ANY/YEAR: 2004

COLOR: Cirera molt fosc a pruna negre amb tonalitats marrons i rivet burdeus, llàgrima molt important i persistent/Very dark cherry to black prune with slightly Brown glossy and burgundy trim; very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament torrat i a espècies amb important presencia de canyella/Fruity to matured black fruits with a light toasted and spiced end with important presence of cynnamon.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, persistent i equilibrat; afruitat a nabius i groselles amb final lleuger a fruits secs, suau a regalèssia, poma i cacau/Large, very consistent, persistent and balanced; fruity to blueberries and black currants with ligth end to nuts, liccorize, apple and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 14/20