CAP BEN ALT

PRODUCTOR / PRODUCER: BODEGAS PEDRO MASSANA S.L.

RAÏM / GRAPES: Garnatxa i Syrah

ANY / YEAR: 2016

COLOR: Picota fosc amb tonalitats rubí i rivet teula; llàgrima molt important i força persistent / Dark pillory with rubi shades and tile trim; very important and quite persistent tear.

OLOR / SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb final lleugerament torrat i a espècies / Fruity and ligth to wils flowers; to ripped black fruits with ligth toasted and spiced end.

SABOR / TASTING: Ampli, força consistent, persistent i lleugerament a tanins una mica dolços; afruitat a gerds, mango i mirtils i suau a alvocat, llima, nou moscada, clau i cacau. / Large, quite consistent, persistent and ligth to tanins leger sweet; fruity to raspberries, mango and cranberries and smooth to alvocado, lime, nutmeg, clove and cocoa.

EVALUACIÓ / VALORATION: 12 / 20