LADERAS DEL NORTE

PRODUCTOR / PRODUCER: BODEGAS AZUAGA NAVARRO S.L.

RAÏM / GRAPES: Ull de llebre

ANY / YEAR: 2016

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats i rivet morats, llàgrima important però no gair persistent / Very dark pyllory with purple shades and trim, important tear not so persistent.

OLOR / SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruits negres madurs amb final lleugerament torrat i a espècies. / Fruity and ligth to wild flowers, to ripped black fruits with ligth toasted and spiced end.

SABOR / TASTING: Ampli, consistent, agradable, persistent i prou equilibrat; afruitat a gers, mirtils i groselles amb final lleuger a prèssec i poma i suau a clau, cacau i vainilla / Large, consistent, pleasant, persistent and quite balanced. Fruity to raspberries, cranberries and currants with ligth end to peach and apple and smooth to clove, cocoa and vanila.

VALORACIÓ / EVALUATION: 16.5 / 20