MISERERE

PRODUCTOR/PRODUCER: COSTERS DEL SIURANA S.L.

RAÏM/GRAPES: Garnatxa, Ull de llebre, Cabernet Sauvignon, Merlot i Samsó.

ANY/YEAR: 2001

COLOR: Cirera fosc amb tonalitats burdeos i rivet lleugerament teula i llàgrima important i molt persistent / Dark cherry with burgundy shades and ligth tile trim, important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i a espècies / Fruity and ligth to flowers; to matured red fruits with ligth toasted and spiced end.

SABOR/TASTING: Ampli, molt consistent, molt agradable, persistent i equilibrat. Afruitat a cireres i maduixes amb un final lleuger a avellanes i préssec i molt lleuger a cacau / Large, very consistent, very pleasant, persistent and balanced. Fruity to cherries and strawberries with ligth end to hazelnuts, peach and smooth to cocoa.

EVALUACIÓ/VALORATION: 17 / 20