PRUNO 10 AÑOS

PRODUCTOR/PRODUCER: FINCA VILLACRECES S.L.

RAÏM/GRAPES: Ull de llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot.

ANY/YEAR: 2018

COLOR: Vermell picota brillant amb tonalitats rubí i rivet lleugerament morat; llàgrima important i prou persistent./Brigth red pillory with rubi shades and purple trim, important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: A fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i suau a espècies./ To ripped red fruits with ligth toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTING: Ampli, consistent, agradable, persistent i lleuger a tanins dolços. Afruitat a gerds, groselles i mango amb un final lleuger a nabius i prèssec i molt suau a cacao i caramel. /Large, consistent, pleasant, persistent and ligth to sweet tanins. Fruity to raspberries, currants and mango with ligth end to blueberries and peach and smooth to cocoa and caramel.

PUNTUACIÓ/EVALUATION: 16 / 20