VICTORINO TORO

PRODUCTOR/PRODUCER: TESO LA MONJA S.L.

RAÏM/GRAPES: Ull de llebre (Tinta de Toro).

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Picota molt fosc a pruna morada amb tonalitats granates i rivet lleugerament lila; llàgrima important poc persistent. / Vey dark pillory to black purple plum with garnet shades and ligth lila trim, important but less persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament torrat i lleuger a espècies. / Fruity to ripped black fruits with toasted and ligth spiced end.

SABOR/TASTING: Ampli, molt consistent pero agradable, persistent i lleuger final de tanins dolços; afruitat a nabius, mirtils i cassis amb final lleuger a fruits secs i mango, i suau a regalèssia, caramel i cacau./Large, very consistent but pleasent, persistent and ligth end to sweet tannins. Fruity to blueberries, cranberries and cassis with ligth end to nuts and mango, and smooth to licorice, caramel and cocoa.

EVALUACIÓ/VALORATION: 16.5 / 20