VIORE CRIANZA

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS VIORE S.L.

RAÏM/GRAPES: Ull de llebre (Tinta del país)

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Picota molt fosca lleugerament tèrbol amb tonalitats i rivet morats; llàgrima molt important i molt persistent./Very dark pillory ligth turbid with purple shades and trim, very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament torrat i a espècies./ Fruity to ripped black fruits with ligth end toasted and spiced.

SABOR/TASTING: Ampli, molt consistent, lleugerament aspre, persistent i no gaire equilibrat; afruitat a gerds, maduixes i mango, molt suau a fruits secs, cuir, a la fusta, clau i regalèssia/ Large, too consistent, ligth rough, persistent, less balanced. Fruity to raspberries, strawberries and mango, very smooth to nuts, leather, wood, clove and licorice.

EVALUACIÓ/EVALUATION: 12 / 20