BERNAT OLLER

PRODUCTOR/PRODUCER: HERETAT OLLER DEL MAS S.L.

RAÏM/GRAPES: Merlot i Picapoll negre

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Picota fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet burdeos; llàgrima molt important i força persistent./ Ligth brigth dark pillory with garnet shades and burgundy trime, very important and very prsistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleuger torrat i suau en espècies amb presència de vainilla. / Fruity to matured red fruits with ligth toasted and smooth spiced end with presence of vanilla.

SABOR/TASTING: Ampli, consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gerds i mirtils, i lleuger a mango, avellanes i castanyes i molt suau a regalèssia, pebre verd i cacau. / Large, consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and cranberries, ligth to mango, hazelnuts and cheesnuts and very smooth to licorice, green pepper and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16 / 20