ALTOS DE LUZÓN

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS LUZÓN S.L.

RAÏM/GRAPES: Monastrell, Cabernet Sauvignon i Ull de llebre.

COLOR: Cirera molt fosc lleugerament tèrbol amb tonalitats i rivet morats; llàgrima important prou persistent. / Very dark cherry ligth turbid with purple shades and trim and tear important quite persistent.

OLOR/SMELL: Afruitat i molt lleugerament floral, a fruites vermelles madures amb final torrat i lleuger a espècies. / Fruity and ligth to flowers, to ripped red fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTING: Ampli, consistent, persistent i prou equilibrat; afruitat a cireres, gerds i mango amb final molt suau a prèssec, plàtan, clau, vainilla i cacau. / Large, consistent, persistent and quite balanced; fruity to cherries, raspberries and mango with a too smooth end to peach, banana, clove, vanila and cocoa.

EVALUACIÓ/VALORATION: 16/20