RELAT DE LA PICOSSA

PRODUCTOR/PRODUCER: VINS DE RELAT S.L.

RAÏM/GRAPES: Garnatxa

ANY/YEAR: 2018

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats rubí i rivet lleugerament lila; llàgrima important prou persistent./Dark brigth cherry with rubi shades and ligth lila trim, important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i suau a espècies./Fruity to ripped red fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTING: Ampli, prou consistent, persistent i equilibrat. Afruitat a gerds i groselles i suau a mango i pera, molt suau a regalèssia, clau i cacau./ Large, quite consistent, persistent and balanced. Fruity to raspberries and currants and smooth to mango and pear, too smooth to licorice, clove and cocoa.

EVALUACIÓ/VALORATION: 14.5/20