ABADIA DA COVA

PRODUCTOR/PRODUCER: ADEGAS MOURE S.A.

RAÏM/GRAPES: Mencia.

ANY/YEAR: 2017

COLOR: Picota molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats rubí i rivet violeta; llàgrima important i persistent./Very dark pillory ligth brigth with rubi shades and violet trim, important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites del bosc madures amb un final lleugerament torrat i molt suau a espècies./ Fruity to ripped wild fruits with end ligth toasted and smooth spiced.

SABOR/TASTING: Ampli, consistent encara que prou agradable, persistent i marcat a tanins dolços. Afruitat a mores i nabius amb un final a fruits secs i castanyes amb clars matisos de la fusta/ Large, consistent but quite pleasant, persistent and to sweet tanins. Fruity to blackberries and blueberries with an end to nuts and chesnuts with marked shades of wood

VALORACIÓ/EVALUATION: 15/20