VIA EDETANA

PRODUCTOR/PRODUCER: EDETÀRIA S.A.

RAÏM/GRAPES: Garnatxa, Syrah i Samsó

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Cirera fosc brillant encara que lleugerament tèrbol, amb tonalitats rubí i rivet lleugerament lila; llàgrima prou important i persistent/ Brigth dark cherry little turbid with rubi shades and ligth lila trim. Quite important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i suau en espècies / Fruity to matured red fruits with toasted end smooth to spices.

SABOR/TASTING: Ampli, consistent, persistent i força equilibrat; afruitat a gerds, groselles i mirtils amb final a fruits secs i lleuger a figues i mango, molt suau a clau, vainilla i cacau /Large, consistent, persistent and quite balanced. Fruity to raspberries, currants and cranberries with end to nuts and ligth to figs and mango, very smooth to clove, vanila and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 13.5/20