TERRA DE PAU

PRODUCTOR/PRODUCER: PARXET S.L.

ANY/YEAR: 2017

RAÏM/GRAPES: Cabernet Sauvignon, Carinyena, Garnatxa i Ull de llebre.

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats rubí i reivet morat; llàgrima molt important força persistent./Light bright cherry with rubi shades and purple trim, very important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat./Fruity to ripped red fruits with light toasted end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a cireres, gers i mango amb final lleuger a figues, poma, clau i cacau./Large, consistent, persistent and light to sweet tanins; fruity to cherries, raspberries and mango with light end to figs, apple, clove and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 14/20