CASAR

PRODUCTOR / PRODUCER: CASAR DE BURBIA S.L.

VARIETAT / GRAPES:  Mencía.

ANY / YEAR: 2015

COLOR: Picota molt fosc a pruna morada, molt lleugerament tèrbol amb tonalitats i rivet morat; llàgrima molt important i força persistent./ Very darck pillory to black plump ligth turbid with purple shades and trime; very important tear very persistent.

OLOR / SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb final balsàmic i lleugerament a espècies./ Fruity and light to wild flowers, to ripped black fruits with balsamic and smooth spiced end. 

SABOR / TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a mores i nabius i final lleuger a figues i avellanes i molt suau a mango, plàtan, clau i vainilla. / Large, very consistent, quite pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to blackberries and blueberries with light end to figs and hazelnuts and smooth to mango, banana, clove and vanila.

VALORACIÓ / VALORATION: 16 / 20