SA NATURA CRIANÇA

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER PIÑOL S.L.

VARIETAT/GRAPES: Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah.

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Picota fosc lleugerament tèrbol amb tonalitats granates i rivet teula; llàgrima molt important i molt persistent/Dark pillory light turbid with garnet brigthnes and tile trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final lleuger torrat i fons balsàmic/Fruity to matured red fruits with ligth balm and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a groselles i mirtils ; a mango i albercoc i molt suau a avellanes, roure, regalèssia, clau i cacau/Large, consistent, pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to currants and cranberries, mango and apricot and smooth to hazelnuts, oak, licorice, clove and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16/20