CIMS DE PORRERA CLÀSSIC

PRODUCTOR/PRODUCER: CIMS DE PORRERA S.L.

VARIETAT/GRAPES: Caranyana

ANY/YEAR: 2011

COLOR: Cirera molt fosc brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat; llàgrima molt important i molt persistent/Very dark bright red cherry with light garnet brigthnes and purple trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites del bosc madures amb un final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity and ligth to wild flowers; to matured wild fruits with ligth balm and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a groselles i nabius amb un final lleuger a avellanes, figues, mango i cacau: lleugerament mineral i a regalèssia/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to black currant and blueberries with ligth end to hazelnuts, figs, mango and cocoa; light mineral and to licorice.

VALORACIÓ/ VALORATION: 18/20.