LA CREUETA

PRODUCTOR/PRODUCER: EUDALD MASSANA NOYA S.L.

VARIETAT/GRAPES: Cabernet Sauvignon, Merlot i Petit Verdot.

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats granates i rivet teula, però lleugerament tèrbol; llàgrima molt important i molt persistent/Very dark pillory with garnet sligthly and tile trime bud slightly turbid, very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat suau a fruites vermelles madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity smooth to matured red fruits with ligth balm and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent, equilibrat; afruitat a groselles i mirtils amb un final lleuger a mango, fruits secs  i albercoc i molt suau a figues, clau i cacao/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to currants and cranberries with very ligth end to mango, nuts and apricot and smooth to figs, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 16 / 20