Ò

PRODUCTOR / PRODUCER: CELLER DE CAPÇANES SCCL.

VARIETAT / GRAPES:  Garnatxa, Merlot i Samsó.

ANY / YEAR: 2016

COLOR: Picota molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet teula; llàgrima important no gaire persistent./ Very darck pillory light brigth with garnet shades and tile trime; important tear but not persistent.

OLOR / SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final balsàmic i lleugerament a espècies./ Fruity  to black fruits with balsamic and smooth spiced end. 

SABOR / TASTE: Ampli, consistent, prou agradable, persistent i equilibrat; afruitat a nabius i mirtils i lleuger a figues i avellanes i molt suau a mango, prèssec, clau i cacau. / Large, consistent, quite pleasant, persistent and balanced; fruity to blueberries and cranberries with end to mango and hazelnuts and smooth to peach, clove and cocoa.

VALORACIÓ / VALORATION: 15.5 / 20