ENXANETA

RODUCTOR/PRODUCER: V.S.L.U.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre, Cabernet Sauvignon i Garnatxa

ANY/YEAR:: 2016

COLOR: Picota molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet morat, llàgrima lleugera poc persistent/Very dark cherry  light brihgt with garnet glossy and purple trim; light and few persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles amb final molt lleuger torrat i molt suau a espècies/Fruity to red fruits with a too smooth toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, no gaire consistent, persistent i prou equilibrat ; afruitat a groselles i gers amb final suau a fruits secs i a poma i molt suau a clau, regalèssia i clau/Large, not consistent, persistent and quite balanced; fruity to red currants and raspberries with smooth end to nuts and apple and too smooth to clove and licorice.

VALORACIÓ/EVALUATION: 12.5/20