VIÑA REAL CRIANZA

PRODUCTOR/ PRODUCER: COMPAÑÍA VINÍCOLA DEL NORTE DE ESPAÑA S.A..

VARIETAT/ GRAPES: Ull de llebre, Mazuela, Bastard negre i Garnatxa.

ANY/ YEAR: 2014

COLOR: Cirera brillant amb tonalitats rubí i rivet lleugerament morat; llàgrima molt prou important i persistent./ Bright cherry with rubi shades and light purple trim; very important and persistent tear.

OLOR/ SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i suau a espècies./ Fruity to red matured fruits with light toasted and smooth spiced end.

SABOR/ TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a cireres i gers amb final lleuger a fruits secs i suau a clau./ Large, consistent, pleasant, persistent and smooth to sweet tanins; fruity to cherries and raspberries with end to nuts and clove.

VALORACIÓ/ VALORATION: 15 / 20