BRUNUS

PRODUCTOR / PRODUCER: PORTAL DEL MONTASANT S.L.

VARIETAT / COPAGE: Samsò, Syrah i Garnatxa

ANY / YEAR: 2013

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats morades i rivet teula; llágrima molt important i molt persistent./ Very darck pillory with purple shades and tile trime; very important and very persistent tear

OLOR / SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites del bosc madures amb final torrat i lleugerament a canyella. Fruiti and light to wild flowers; to black fruits with toasted and smooth cinamon end. 

SABOR / TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a nabius i mirtils amb un fons a mel, avellanes i molt lleuger a clau i cacau. / Large, quite consistent, pleasant, persistent and ligth to sweet tanins; fruity to blueberries and cranberries with end to honey, hazelnuts and smooth to clove and cocoa.

VALORACIÓ / VALORATION: 15.5 / 20