MAS DE SUBIRÀ VI DE GUARDA

PRODUCTOR/PRODUCER::  VITICULTORS DEL PRIORAT S.L.

VARIETAT/GRAPES: Carinyena i Garnatxa

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats burdeos i rivet granate; llágrima molt important i persistent./Briliant very dark cherry with sligthly burgundy brigthnes and garnet tile; very important and persistent tear. 

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final lleuger a fruits secs i torrat./Fruity to matured red fruits with ligth end to nuts and tosted.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i groselles vermelles amb un final lleuger a abocat i suau a canyella i cacau/Large, very consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and red raspberries with ligth end to nuts, dumped, cinnamon and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15.5/20