FINCA CAL JANÈS

PRODUCTOR/PRODUCER: ALSINA SARDÀ S.L.

VARIETAT/GRAPES: Merlot

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats i rivet morats; llàgrima important i prou persistent./Dark and light bright cherry with purple sligthly and trime; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i a espècies/Fruity to matured red fruits with ligth toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i cireres amb un final lleuger a avellanes i molt suau a prèssec, mango i cacau/Large, quite consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and cherries with end to hazelnuts and ligth to peach, mango and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15 / 20