ABADIA

PRODUCTOR/PRODUCER: RAIMAT S.A.

VARIETAT/GRAPES: Cabernet Sauvignon i Ull de llebre

ANY/YEAR: 2017

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament lila; llàgrima important i prou persistent/Dark light brigth cherry with garnet sligthly and light lila trime; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final torrat i a espècies/Fruity to rip red fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat;  afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a avellanes i molt suau a mango, clau i cedre/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with light end to hazelnuts and very smooth to mango, clove and cedar.

VALORACIÓ/VALUE: 15 / 20