PAS DE SÈQUIA

PRODUCTOR/PRODUCER: CAN SERRA DELS EXIBIS VITICULTORS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Cabernet Sauvignon, Sumoll i Mandó.

ANY/YEAR: 2017

COLOR: Picota fosc lleugerament tèrbol amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima important i força persistent./Dark pillory light turbit with garnet glossy and purple trime; important and very persistent tear 

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb un final balsàmic i lleuger a espècies / Fruity and light to wild flowers; to matured red fruits with balsamic and  light spiced end.

SABOR: Ampli, consistent, prou agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a groselles i mirtils amb un final lleuger a poma, pera i fruits secs i molt suau a clau i cacau/ Large, consistent, quite pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to currants and cranberries with a ligth end to hazelnuts, apple and pear; and smooth to clove and cocoa.

VALORACIÓ: 15 / 20