LA VINYETA NEGRE

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER LA VINYETA S.L.

VARIETATS/GRAPES: Merlot, Samsó, Garnatxa i Syrah

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Picota fosc amb tonalitats rubi i rivet lleugerament morat, llàgrima molt important i força persistent/Dark pillory with rubi glossy and light purple trim; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral, a fruites vermelles madures amb final torrat i lleuger a espècies/Fruity and light to wild flowers; to matured red fruits with a very light toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, agradable, prou consistent, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a gers i groselles amb final lleuger a avellanes i castanyes i molt suau a clau, vainilla i cacau/Large, peasant, quite consistent, persistent and light to sweet tanins; fruity to raspberries and currants with ligth end to hazelnuts and chestnuts and too smooth to clove, vanila and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15.5/20