EL GALL DE LA CLAMOR

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS RAIMAT S.A.

VARIETATS/GRAPES: Cabernet Sauvignon, Merlot i Ull de llebre

ANY/YEAR: 2017

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament morat, llàgrima important i persistent/Ligth brigth dark cherry with rubi glossy and light purple trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles amb final molt lleugerament balsàmic i molt suau a espècies/Fruity to red fruits with light balsamic and too smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, prou agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a gers i cireres amb final lleuger a fruits secs i prèssec i molt suau a clau i cacau/Large,  consistent, quite pleasant,  persistent and light to sweet tanins; fruity to raspberries and cherries with ligth end to nuts and peach and too smooth to clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 14/20