ESPIC

PRODUCTOR/PRODUCER: AGRÍCOLA, CAIXA AGRARIA I SECCIÓ DE CRÈDIT DE BRÀFIM S.C.C.L.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre i Merlot

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats granate i rivet lleugerament morat, llàgrima important i molt persistent/Very dark pillory with garnet glossy and light purple trim; important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles amb final lleugerament torrat i suau a espècies/Fruity to red fruits with a light toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, persistent i prou equilibrat; afruitat a gers i groselles amb final lleuger a fruits secs i molt suau a nou moscada, clau i cacau/Large, very consistent, persistent and quite balanced; fruity to raspberries and currants with ligth end to nuts and too smooth to nutmeg, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 14/20