VIÑA ALBALI RESERVA

PRODUCTOR: FÉLIX SOLÍS S.L.

VARIETAT: Ull de llebre.

ANY: 2004

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat; llàgrima important no gaire persistent/Dark briliant cherry with garnet slights and light purple trime; important but no much persistent tile.

OLOR: Afruitat i molt lleugerament floral; a fruites vermelles madures i final lleugerament torrat i molt suau a espécies/Fruity and light to wild flowers; to matured red fruits light toasted and smooth spiced end.

SABOR: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i gers amb un final lleuger a figues, prèssec i plàtan i molt suau a clau i café/ Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and raspberries with light end to figs, peach and banana and smooth to clove and coffee.

VALORACIÓ: 14.5 / 20