SOMIADORS

PRODUCTOR/PRODUCER: 7 MAGNÍFICS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa i Carinyena.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Picota molt fosc a pruna morada molt lleugerament tèrbol amb tonalitats morades i rivet lleugerament granate; llàgrima important i força persistent/Black pillory  to purple plum light turbid with purple brigthnes and garnet trim; important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb un final lleuger torrat i  a espècies/Fruity to matured black fruits with light toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, agradable, força consistent, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a groselles i nabius amb un final molt suau a albercoc i nespres, mel, clau i cacau/Large, pleasant, quite consistent, persistent and light to sweet tanins; fruity to red currants and blueberries with ligth end to apricot  and medlar and smooth to honey, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15/20