QUINDALS

PRODUCTOR/PRODUCER: SELVA VITI VINI S.L. – MAS ESTALA.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Syrah i Samsó.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Picota fosc lleugerament tèrbol amb tonalitats rubi i rivet lleugerament topaci; llàgrima important i força persistent/Black pillory light turbid with rubi brigthnes and topaze trim; important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb un final lleuger balsàmic i  a espècies amb cer domini de vainilla/Fruity to matured black fruits with light balsamic and spiced end with presence of vanilla.

SABOR/TASTE: Ampli, agradable, consistent, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a gers i cireres amb un final molt suau a prèssec, plàtan, fruits secs, vainilla, mel i cacau/Large, pleasant, consistent, persistent and light to sweet tanins; fruity to red currants and cherries with ligth end to peach, banana and nuts and very smooth to vanilla, honey and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15/20