FEREST

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER MASROIG I SC, S.C.C.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Carinyena i Syrah.

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Picota molt fosc lleugerament tèrbol amb tons i rivet morats; llàgrima molt important i prou persistent/Black pillorylight turbid with purple brigthnes and trim; very important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final lleuger torrat i  a espècies/Fruity to matured red fruits with light toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou agradable, consistent, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a gers i groselles amb un final molt suau a prèssec, plàtan, fruits secs, vainilla, clau i cacau/Large, quite pleasant, consistent, persistent and light to sweet tanins; fruity to raspberries and red currants with ligth end to peach, banana and nuts and very smooth to vanilla, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15/20