ALTOSIOS

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS COSTERS DEL SIÓ S.L.

VARIETAT/GRAPES: Syrah, Ull de llebre, Garnatxa.

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Picota molt fosc a prune negre lleugerament tèrbol amb tons i rivet granates; llàgrima molt important i persistent/Very dark pillory to black plum light turbid  with garnet brigthnes and trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb un final torrat i suau a espècies/Fruity to matured black fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, agradable, prou consistent, persistent i equilibrat; afruitat a mores i nabius amb un final lleuger a prèssec i grosella i molt suau a plàtan, albercoc, canyella i cacau/Large, pleasant, quite consistent, persistent and balanced; fruity to blackberries and blueberries with ligth end to banana a apricot and very smooth to cinnamon and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 16/20