CLAMOR

PRODUCTOR/PRODUCER: RAIMAT S.A.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament burdeus; llàgrima important i persistent/Dark bright red cherry  with rubi brigthnes and ñight burgundy trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final torrat i suau a espècies/Fruity to matured red fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, persistent i equilibrat; afruitat a gers i cireres amb un final lleuger a nous i castanyes, i molt suau a regalèssia i clau/Large, quite consistent, persistent and balanced; fruity to raspberries and cherries with ligth end to nuts and  chestnuts; and very smooth to licorice and clove.

VALORACIÓ/VALORATION: 13/20