LALTRE

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER LA GRAVERA S.L.U.

VARIETAT/GRAPES: Monastrell, Garnatxa i Merlot.

ANY/YEAR: 2017

COLOR: Picota molt fosc lleugerament tèrbol amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima molt important i molt persistent/Very dark red  pillory slightly turbid  with garnet brigthnes and purple trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final molt suau balsàmic i a espècies/Fruity to matured red fruits with smooth balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a fruits secs, figues i nespres, i molt suau a regalèssia i clau/Large, consistent, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with ligth end to nuts, figs and medlar; and very smooth to licorice and clove.

VALORACIÓ/VALORATION: 15/20