BRU DE VERDÚ

PRODUCTOR/PRODUCER::  CELLER CERCAVINS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre, Merlot i Syrah

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Picota molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet teula; llágrima molt important i força persistent./Light briliant very dark pillory with sligthly garnet brigthnes and tile trime; very important and quite persistent tear. 

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb un final lleuger a balsàmic i a espècies amb certa presencia de canyella./Fruity  and light to wild flowers; to matured black fruits with ligth balsam and espiced end with presence of cinamon.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a groselles negres i mirtils amb un final lleuger a fruits secs i figues, i suau a poma, clau i cacau/Large, very consistent, very pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to black currants and cranberries with ligth end to nuts and figs, and smooth to apple clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 16/20